Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vergoedingen

Als rouwbegeleidster ben ik aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Registratie Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Hierdoor vergoeden veel verzekeraars een deel van de kosten van de rouwbegeleiding.  Onder deze link vergoedingen via zorgverzekeraars kun je nagaan  welke zorgverzekeringen hoeveel vergoeden.

Hierbij de AGB-codes (NFG) en mijn licentienummer (RBCZ)  die noodzakelijk zijn voor vergoedingen. Deze staan ook vermeld op de factuur:

Ik ben als rouwbegeleidster ingeschreven bij het RBCZ register voor klacht- en tuchtrecht, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Omdat ik ook lid ben van de beroepsvereniging NFG voldoe ik tevens aan de eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg) aan mij stelt.

Locatie

De begeleiding kan plaats vinden bij jou thuis,  bij mij in de praktijk, online of tijdens een wandeling. Wat jij het fijnste vindt.

Praktijk Rouwen en Opbouwen - rouwbegeleiding Venlo

Duur van het traject

Het programma Rouwen en Opbouwen is een uniek programma dat is opgebouwd uit thema’s die iedereen tegen komt in een rouwproces dat volgt na een verlies. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng. Het is een maatwerktraject afgestemd op jouw behoeften en wensen.  Het programma bestaat uit  gemiddeld 10 sessies in onderling overleg met jou in te plannen. 

Het kennismakingsgesprek is kosteloos . In dit gesprek leg ik verder uit wat het programma inhoudt en wat jij kunt verwachten. Tevens ook een moment om te ervaren en voelen of er een onderlinge klik is.  Besluit je hierna om verder te gaan, plannen we samen de vervolgafspraken in. De gesprekken vinden in mijn praktijk plaats of tijdens een wandeling langs de Maas.

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek kosteloos
  • Programma Rouwen en Opbouwen 80 euro

Je kunt per sessie een factuur krijgen die je kunt indienen bij je zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden 40 euro per sessie.

Er zijn geen BTW-kosten aan verbonden.

Reiskosten tussen mijn woonplaats en de locatie van de begeleiding worden in rekening gebracht en bedragen €0.25 per kilometer.

Verhinderd

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak, hoor ik dit graag. Ik denk graag mee in oplossingen. Als dit tenminste 24 uur van te voren wordt gemeld, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Mocht dit binnen 24 uur voor de afspraak zijn, ben ik genoodzaakt de kosten voor begeleiding in rekening te brengen.

Vraag kosteloos een gesprek aan om kennis te maken!