Vergoedingen

Als rouwbegeleidster ben ik aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Registratie Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Hierdoor vergoeden veel verzekeraars een deel van de kosten van de rouwbegeleiding.  Onder deze link vergoedingen via zorgverzekeraars kun je nagaan  welke zorgverzekeringen hoeveel vergoeden.

Hierbij de AGB-codes (NFG) en mijn licentienummer (RBCZ)  die noodzakelijk zijn voor vergoedingen. Deze staan ook vermeld op de factuur:

  • Praktijk AGB-code: 90069367

  • Persoonlijke AGB-code: 90110465

  • Licentienummer RBCZ is 210147R

Ik ben als rouwbegeleidster ingeschreven bij het RBCZ register voor klacht- en tuchtrecht, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Omdat ik ook lid ben van de beroepsvereniging NFG voldoe ik tevens aan de eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg) aan mij stelt.

Locatie

De begeleiding kan plaats vinden bij jou thuis,  bij mij in de praktijk, online of tijdens een wandeling. Wat jij het fijnste vindt.

Duur van het traject

Het traject duurt zolang jij het nodig vindt en hebt. Meestal is dit rond de  8 gesprekken, maar ieder traject is uniek zoals ieder rouwproces uniek is.

Het kennismakingsgesprek is gratis . Besluit je hierna om verder te gaan, maken we een afspraak voor 5 vervolggesprekken. Het 5e gesprek staat in het teken van een evaluatie : we kijken samen hoe het is verlopen tot nu toe. Jij bepaalt of je nog vervolggesprekken nodig hebt en zo ja, dan bekijken we samen hoe we verder gaan. 

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek kosteloos
  • Individuele begeleiding 60 min 80 euro
  • Online begeleiding 60 min 65 euro
  • Module Rouwen en Opbouwen 770 euro

Er zijn geen BTW-kosten aan verbonden.

Reiskosten tussen mijn woonplaats en de locatie van de begeleiding worden in rekening gebracht en bedragen €0.25 per kilometer.

Verhinderd

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak, hoor ik dit graag. Ik denk graag mee in oplossingen. Als dit tenminste 24 uur van te voren wordt gemeld, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Mocht dit binnen 24 uur voor de afspraak zijn, ben ik genoodzaakt de kosten voor begeleiding in rekening te brengen.

Vraag kosteloos een gesprek aan om kennis te maken!